Blogbal 
woensdag, maart 16, 2011, 10:24 AM


Omdat je als blogger niet dagelijks genomineerd bent voor een prijs en omdat het dan wel op z'n minst netjes is om aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking ging Guidje gistermiddag na het werk naar het Blogbal in De Balie in Amsterdam voor de bekendmaking van de winnaar van de Blogparel. Toch spannend, want ook al neemt Guidje zich vooraf voor om dan vooral de Olympische gedachte 'meedoen is belangrijker dan winnen' in ere te houden, het zou toch ook wel leuk zijn om te winnen. Eenmaal in De Balie zat ie zichzelf een beetje in de weg. Al die bloggers, geen idee wie wie is en dan was het eigenlijk ook nog pubquizzen in Eindhoven (het zegt wel wat dat er een prijsuitreiking voor nodig is om Guidje weg te krijgen bij het quizzen). Gelukkig werd de Top 15 van winnende blogs in een mum van tijd afgewerkt, dus hij hoefde ook weer niet al te lang in spanning te zitten. Want tja, toen de Top 5 kwam en z'n blogje was nog niet genoemd, dacht Guidje toch 'wow, Top 5 is best wel stoer.' Dat ie uiteindelijk tweede werd en daar een prijs van honderd euro voor mee naar huis mocht nemen, is natuurlijk helemaal top (al had ie – nu ie er zo dichtbij was – uiteraard liever gewonnen). Dat is wel een schrale troost en een mooie vorm van ironie; dat z'n tragikomische relaas over z'n mislukte deelname aan Een Tegen 100 naast een wake-up light en een Nespresso apparaat toch nog honderd euro oplevert. Bovendien is het een mooie blijk van waardering (hoe bescheiden ook) dat ie allicht íets kan (en daar begon ie zo een maand voor z'n dertigste verjaardag, terwijl ie zich realiseerde dat ie er tot nog toe weinig van gebakken heeft, toch ernstig aan te twijfelen).

Owja, voor de liefhebbers. Z'n interview met The Vaccines staat online.

Xiwel  
woensdag, maart 16, 2011, 01:22 PM
Van harte gefeliciteerd!

Helaas was ik er niet. Door wat slechte nachten slapen rolde ik na het avondeten in slaap en werd pas om half negen wakker. Eer ik dan in Amsterdam ben is het half 10 en dat zag ik niet meer zo zitten.

Ik had graag Bob uit Erfurt en Trudy uit Schagerbrug ook een keer ontmoet. Bij beide ben ik wel eens vrijwel door hun huizen gefietst zonder ze te kennen. Later maar eens goedmaken. Heb je je dorpsgenoot die 14de werd ook nog gesproken?

Guidje  
woensdag, maart 16, 2011, 08:56 PM
En jij bedankt voor de nominatie!

Ik ben in elk geval blij dat ik me niet schuldig hoef te voelen dat ik je geen gedag meer heb gezegd. Ik had het nog aan Peter gevraagd of je er was en hij dacht van wel, maar ik zag niemand waarvan ik dacht 'hmm, dat zou wel es Xiwel kunnen zijn.'

Om 21.30 uur was de uitreiking allang afgelopen. Die was om 20.30 uur al goed en wel afgelopen. :-)

Dorpsgenoot? 14de?

Bacloofen  
zondag, oktober 23, 2011, 09:46 PM
your comment1 PONSTEL ! methotrexate & tegretol | mobic ... INDOCIN . yrz

Diflucan  
zondag, oktober 23, 2011, 10:05 PM
Thank you for this fosamax . tretinoin-cream ... femcare .,
Kamasutra superthin condoms xenical ;

U7viagrs  
zondag, oktober 23, 2011, 10:25 PM
Schmackhaftes newel ^^ levitra$ lebitra gmqkow tadalafil Levitra
LEVITRA levitra levitra timhysn

Reacties 

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


Bekijk afbeeldingen