Dutch Design Week

De klok.

Gisteren ging ik naar de Dutch Design Week. Althans, het evenement is inmiddels dermate groot dat het veel meer is dan enkel de Design Academy en een Graduation Show op Strijp-S; wie alles wil zien, heeft een week nodig om alles mee te kunnen pikken. Toch ligt het zwaartepunt zoals altijd rond Strijp-S; een locatie die al een attractie an sich is. Zeker met dit gave weer. Geen wonder dus dat ik bij thuiskomst moest concluderen dat het weliswaar erg leuk was, dat design, maar dat ik met het maken van foto’s toch voornamelijk ‘los’ was gegaan op de gebouwen zelf.


Van boven naar beneden: een Mini die tegen de toren van het Klokgebouw oprijdt (en dat mag zomaar), een old-school ligbad, het trappenhuis in de klokkentoren van het Klokgebouw (ik kon het niet laten), de Machinefabriek doet z’n naam eer aan, oud ijzer uit de hoogtijdagen van Philips, Area 51 Skatepark met een coole muurschildering, erg funky vogelhuisjes bij Yksi, nog meer oud ijzer van onderen gefotografeerd (ik kon het wederom niet laten) en dan nog eens gefotografeerd van voren.

This entry was posted in Eindhoven, Foto's and tagged , . Bookmark the permalink.